Home Blanuri Orastie Blanuri Orastie
Blanuri Orastie PDF Imprimare Email
Blanuri orastie
Scris de marinela21   
Joi, 23 Iunie 2011 14:17

Atunci cand vrei sa achizitionezi haine de blana sau din piele, cele mai cunoscute in tara noastra sunt blanuri Orastie. Acestea se remarca printr-o diversitate a modelelor, printr-o calitate deosebita si profesionalismul celor care le croiesc. Exista peste 25 de ateliere de blanuri Orastie, iar numarul lor este in crestere, deoarece multe persoane care au lucrat la fosta fabrica de stat Favior, fabrica Vidra Orastie, se pregatesc sa isi deschida propriile ateliere de blanuri naturale.

Romanii prefera sa achizitioneze blanuri Orastie decat sa plece in Turcia pentru a gasi haine de o calitate indoielnica. Fabricile de blanuri din Romania inspira mult mai multa incredere si calitate, deoarece tehnica si meseria sunt vechi de sute de ani, iar mesterii cei mai buni au transmis talentul si daruirea din domeniu ucenicilor. Cei mai importanti concurenti ai acestor producatori sunt turcii si italienii, care vand produse slabe calitativ, dar la preturi atractive.

Unele blanuri Orastie sunt cumparate de bisnitari de la producatori, pe care le vand ulterior la un pret mai mare in Bucuresti sau in alte orase, uneori cu un pret dublu. Desi industria de blanuri Orastie a fost amenintata de mai multe ori de diverse probleme, totusi lucrurile merg bine in continuare, cererea fiind mare mai ales din afara. Producatorii spun ca cererea de haine de blana a inceput sa mai scada din cauza incalzirii globale.

Productia de blanuri Orastie duce uneori lipsa de materie prima de calitate. Aceasta problema este cauzata de lipsa tabacariilor, care se imputineaza pe zi ce trece. Producatorii din domeniu vor insa sa creeze si o tabacarie de mari dimensiuni si moderna, tocmai pentru a acoperi cererea mare din magazin blanuri. Unele firme sunt nevoite sa foloseasca pana atunci materiale de mai slaba calitate, aspect care se observa insa si la calitatea produselor.

Industria de blanuri Orastie face lohn pentru branduri celebre, precum Haine Marlboro, Cavalli sau Armani. Uneori, producatorii de blanuri Orastie nu reusesc sa fata fata complet comenzilor mari de haine de blana din afara. In orice caz, industria de blanuri si piele din Romania continua sa functioneze, atat timp cat se fac investitii si exista cerere pe piata de aici sau din afara.

Ultima actualizare în Vineri, 24 Iunie 2011 08:07
 

Sondaje

Preferati blanuri naturale sau blanuri artificiale?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com